Stand van zaken en de blik vooruit!

Sinds de vorige blog in augustus, staat het leven, ook hier, nog steeds in het teken van Covid 19. In augustus en september was het nog rustig en hebben we nog een paar leuke dingen gedaan. Wioj zijn onder andere nog een paar dagen met de caravan weggeweest en ook nog een paar leuke rondritjes in de omgeving gemaakt. Hieronder een foto-impressie:

Ook kregen wij begin september nog een bezoekje van Jasper en Alde (Malin moest studeren). Alde en Truus genoten volop van het zwembad!

Ook bij opa op de grasmaaier was het een feestje

In het naburige Ransäter is Ransäter Vintage gevestigd. Het is daar in de zomerweekenden erg leuk met een ouderwetse benzinepomp, een loppis, een ouderwetse winkel en je kunt er wat eten en drinken.

We hebben ook nog een paar leuke uitstapjes gemaakt in de herfst met prachtige herfstkleuren:

Spectaculair was dit najaar de waterval in Munkfors, want er is deze herfst behoorlijk wat regen gevallen:

Ook hier is de 2e golf in volle gang. Het leven voor ons speelt zich veelal binnenshuis af. Zonder bezoek of aanloop. Soms buiten een praatje. De winkels zijn hier nog wel open en ook de restaurants, wel met de nodige restricties. Al sinds half november is het zwembad gesloten. Dat betekent eigenlijk dat alle dagen op weekend dagen lijken, want de regelmaat ontbreekt. Maar… we vermaken ons toch prima. De dagen zijn veel te kort, maar dat komt misschien omdat we laat opstaan. Maar dat komt dan weer omdat de avonden zo lekker lang en gezellig zijn😄

Ook het weer zit de laatste tijd niet mee. Sinds de 2e week van november hebben we maar 1x de zon gezien. Andere jaren is het vaak al wat wit, maar ook hier is nauwelijks sprake van.

De kerst vieren Jaap en ik met z’n tweeën. We maken het wel gezellig! De sfeer is te vinden in de tuin en ook in huis en is naar tevredenheid!

We wensen jullie allemaal gezellige feestdagen toe, ook al zien die er anders uit dan anders, maar met de blik vooruit op 2021 waarin we mogelijk weer normaal kunnen gaan leven.

Veel liefs van ons en blijf gezond!

Jaap en Truus

8 gedachten over “Stand van zaken en de blik vooruit!

  1. Beste Truus en Jaap,

    ik lees altijd met veel plezier jullie blog over wat er in en rond Munkfors (met jullie) gebeurd, hele fijne dagen en een goed, beter, 2021.

    Bert Huging .

    Like

  2. PRACHTIGE FOTO’S. WAT IS HET DAAR TOCH MOOI.HEB ER WEER VAN GENOTEN. WIJ WENSEN JULLIE EVENEENS EEN MOOIE KERST EN EEN HEEL GOED 2021 TOE. ZONDER CORONA.HBKROEZE

    Like

  3. Wat hebben jullie een mooie frisse blog gekregen. Ziet er echt mooi uit!! Ben positief jaloers. Mijn zoon zegt ook alsmaar dat ik over zou moeten stappen naar WP. Tot nu toe red ik me goed op Blogger maar wie weet….na het zien van jullie nieuwe blog begint het ook bij mij te kriebelen. Als jullie het goed vinden ga ik hem koppelen aan mijn site. Lieve groet van Johanna

    Like

    1. Hej Johanna, bedankt voor het compliment. We zijn inderdaad erg tevreden over WordPress, al publiceren we niet zo vaak meer. En natuurlijk mag je hem koppelen aan je site.
      Groetjes uit Munkfors,
      Jaap en Truus

      Like

      1. Hej Jaap en Truus, Wellicht een reden om ietsje vaker weer een blogpost te maken 🙂

        Like

Plaats een reactie