Alle blogs

Einde en begin…..

Het jaar ligt haast nog maagdelijk aan onze voeten. We weten nog niet wat voor ons ligt, maar we gaan er maar van uit dat het een beter jaar wordt dan 2020! We hopen dat de eerste week in het nieuwe jaar voor iedereen naar wens is verlopen. Met deze tekst begon ik de blogMeer lezen over “Einde en begin…..”

Kerstgroet / Julhälsning / Christmas Greetings

Wij wensen je hele fijne kerstdagen en een liefdevol en gezond 2022. Vi önskar dig en riktigt god jul och ett kärleksfullt och hälsosamt 2022. We wish you a merry Christmas and a loving and healthy 2022. Jaap & Truus Metselaar

Deze zomer…

Onze laatste blog plaatsten we op 22 juni, het begin van de zomer. Nu zitten we bijna in de herfst, dus hoognodig tijd voor een zomerblog! Wij hebben hier een prachtige zomer gehad! We zagen ook het weer in Nederland en daarbij vergeleken was het hier supermooi. Half juli kregen we bezoek van Bente enMeer lezen over “Deze zomer…”

Zomerse pret!

Hej! Ik besloot de vorige blog met hoop dat er gezelligere tijden aan zouden breken. En dat is zeker gelukt! En we laten nu even meegenieten van de prachtige momenten die achter ons liggen. Op 22 mei was er een loppis georganiseerd door het hele dorp. Op zo’n 13 plaatsen. Iedereen in zijn/haar eigen tuin.Meer lezen over “Zomerse pret!”

Na lange tijd….

Na lange tijd eindelijk weer een blog! Het gekke in deze tijd is, dat je niet zoveel te doen hebt en er niet zoveel te beleven valt…. maar je komt tijd tekort! Herkenbaar? Maar we zullen proberen om in een nutshell de afgelopen tijd te beschrijven. Afgelopen winter hebben we genoten van de sprookjesachtige sneeuwlandschappen.Meer lezen over “Na lange tijd….”

Maagdelijk

Het jaar ligt haast nog maagdelijk aan onze voeten. We weten nog niet wat voor ons ligt, maar we gaan er maar van uit dat het een beter jaar wordt dan 2020! We hopen dat de eerste week in het nieuwe jaar voor iedereen naar wens is verlopen. Voor ons wel! We hebben genoten vanMeer lezen over “Maagdelijk”

Een nieuwe blogsite

Hej! Vanaf vandaag hebben wij een heel nieuwe uitvoering van onze blog. Tot nu toe publiceerden wij op http://www.jaapentruus.blogspot.com, maar deze blogpagina is door een aantal nieuwe “verbeteringen” dermate gebruiksonvriendelijk geworden, dat we zijn overgestapt naar het programma van wordpress.com. Wij willen jullie op de hoogte blijven houden van ons leven in Zweden en zodraMeer lezen over “Een nieuwe blogsite”


Jaap en Truus volgen

Krijg nieuwe content direct in je mailbox.

%d bloggers liken dit: