Alle blogs

Na lange tijd….

Na lange tijd eindelijk weer een blog! Het gekke in deze tijd is, dat je niet zoveel te doen hebt en er niet zoveel te beleven valt…. maar je komt tijd tekort! Herkenbaar? Maar we zullen proberen om in een nutshell de afgelopen tijd te beschrijven. Afgelopen winter hebben we genoten van de sprookjesachtige sneeuwlandschappen.Meer lezen over “Na lange tijd….”

Maagdelijk

Het jaar ligt haast nog maagdelijk aan onze voeten. We weten nog niet wat voor ons ligt, maar we gaan er maar van uit dat het een beter jaar wordt dan 2020! We hopen dat de eerste week in het nieuwe jaar voor iedereen naar wens is verlopen. We hebben deze dagen van alles gedaan!Meer lezen over “Maagdelijk”

Een nieuwe blogsite

Hej! Vanaf vandaag hebben wij een heel nieuwe uitvoering van onze blog. Tot nu toe publiceerden wij op http://www.jaapentruus.blogspot.com, maar deze blogpagina is door een aantal nieuwe “verbeteringen” dermate gebruiksonvriendelijk geworden, dat we zijn overgestapt naar het programma van wordpress.com. Wij willen jullie op de hoogte blijven houden van ons leven in Zweden en zodraMeer lezen over “Een nieuwe blogsite”


Jaap en Truus volgen

Krijg nieuwe content direct in je mailbox.

%d bloggers liken dit: